Adcomp Advies & Administratiekantoor is opgericht in 1982 en staat garant voor een complete dienstverlening op administratief gebied. Adcomp Advies & Administratiekantoor heeft genoeg kennis in huis om uw onbeantwoorde vragen te beantwoorden. 

We spreken de taal van de ondernemer en weten met onze jarenlange ervaring wat er in de markt speelt. Wij bieden geen standaard pakket aan, maar denken mee en adviseren op maat.

Wij zijn meer dan een gewoon administratiekantoor, door onze ervaring kunnen wij u ook adviseren over het maken van keuzes in rechtsvormen, maar ook bij fiscale vraagkwesties staan wij voor u klaar.

Tot slot beschikt Adcomp Advies & Administratiekantoor de hoofdvestiging in het Noord-Brabantse Helmond ook over een vestiging in Groot-Brittannië voor de oprichting van Limiteds. Wij hebben als eerste de Limited op de Nederlandse markt geïntroduceerd en zijn wij gespecialiseerd in het oprichten en onderhouden van de Engelse Limited en doen dat nu nog voor vele klanten.

Adcomp Advies & Administratiekantoor beschikt over een klein team van enthousiaste medewerkers. Vanwege de bescheiden omvang van ons kantoor, kunnen wij een persoonlijke band opbouwen en onderhouden met onze relaties.

Graag nodigen wij u uit om kennis te komen maken met ons,

Met vriendelijke groet,

Ali Üstün – MKB Belastingconsulent, Erkend SRFA Lid