VASTE TARIEVEN

Wij werken met vaste prijzen. Aan de hand van uw bedrijfssituatie maken wij vooraf met u een prijsafspraak. U weet van te voren wat u gaat betalen, dus u krijgt van ons nooit onverwacht hoge nota’s.

KORTE LIJNEN

Als relatief klein kantoor kenmerken wij ons door een persoonlijke benadering en korte lijnen. Iedere adviseur heeft zijn of haar eigen klantenportefeuille, waardoor u als cliënt persoonlijk wordt benaderd door iemand die op de hoogte is van uw specifieke situatie.

DESKUNDIG

U heeft als klant de zekerheid dat de kennis van uw belastingadviseur up-to-date is en dat zijn of haar adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Adcomp Advies & Administratiekantoor

Is uw ideale partner waar u terecht kunt voor verschillende financiële diensten zoals het geven van advies, het voeren van bedrijfsadministraties alsmede belastingzaken.

Door de ruim aanwezige kennis en praktijkervaring zijn wij vertrouwd met de gang van zaken in het midden- en kleinbedrijf.

We spreken de taal van de ondernemer en weten met onze jarenlange ervaring wat er in de markt speelt.

Adcomp Advies & Administratiekantoor beschikt over een klein team van enthousiaste medewerkers. Vanwege de bescheiden omvang van ons kantoor, kunnen wij een persoonlijke band opbouwen en onderhouden met onze relaties.

Voor vragen en/of het aanvragen van een of meerdere diensten, neem contact op of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.